Deşi, în ultima vreme, gurile rele au şoptit că fostul preşedinte de la Dinamo ar avea trei testicule, medicii care l-au consultat spun că aceste zvonuri sunt mincinoase şi răutăcioase! Decebal Popescu, doctorul de familie al lui Cristi Borcea, spune că acesta nu are "în niciun caz" doar trei nuci amărâte în punguţă, ci un întreg ciorchine, dovadă şi performanţele sale sexuale.

borcea_ciorchine_testicule.jpg
"Ştiu că în momentul de faţă violez GDPR-ul şi secretul medical, dar consider că demnitatea pacientului meu e mai importantă!", a declarat dr. Popescu.

"Să spui despre el că are numai trei ouă înseamnă să-l calomniezi, înseamnă că n-ai văzut niciodată bărbat cu trei boaşe. Eu i-am văzut personal fuduliile domnului Borcea, le-am pipăit, le-am numărat iar opinia mea de specialist e că sunt mai degrabă un ciorchine dolofan de struguri Victoria", a adăugat medicul.

"Eu una mă întreb cum stă jos", a confirmat o asistentă, vizibil însărcinată.


beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 12.09.2018 19:23 Monden

National Cinematografic