Medicul Oanei Zăvoranu: m-a amenințat că dacă nu îi dau bani, vine nemachiată la clinică!

Fiecare zi aduce noi dezvăluiri în cazul Oanei Zavoranu. O investigație sub acoperire marca GSP a relevat presiunile tulburătoare la care a fost supus doctorul Marek. “Se pare că vedeta, văzând că nu primește banii doriți, a apelat la artileria grea și i-ar fi transmis doctorului că va veni la clinică nemachiată. Acest lucru ar fi echivalat practic cu închiderea afacerii, pentru că Oana nemachiată arată mai rău ca Paula Iacob”, a declarat sub protecția anonimatului un martor.

Această ipoteză este confirmată și de doctorul Marek, care povestește cu lux de amănunte prin ce a trecut: „una era să angajeze niște rackeți să mă bată sau să-mi incendieze casa, și alta e să apară nemachiată în clinică. Pe lângă faptul că pierdeam clientela, ar fi trebuit să le achit și contravaloarea ședințelor de terapie, pentru că numai om nu te mai poți numi după ce vezi una ca asta. După doua săptămâni de nesomn, m-am dus la poliție”.

Surse din cadrul clinicii arată că vedeta devenise dependentă de operațiile estetice, ultima ei solicitare vizând o intervenție la calcâi, pe care îl considera urât. La această ora ancheta este în plină desfășurare.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
25 mai 2014 07:05

Alte articole

Vezi mai mult