Mega-reduceri la cămătari: Te împrumuţi de Black Friday şi plăteşti înapoi doar de 6 ori mai mult

Veste bună pentru românii ajunşi la fundul sacului! În pas cu vremurile, mai multe familii de interlopi din sectorul 5 anunţă reduceri extraordinare de Black Friday. Pe scurt, românii care se împrumută în această perioadă la cămătari vor trebui să le returneze doar de 6 ori suma primită – un credit “extrem de avantajos”, comparabil chiar cu ofertele băncilor cu tradiţie.

“De Black Friday, cine ia 1000 de lei de la mine îmi dă înapoi numai 6000, faţă de 12 mii şi un cal, cât ceream în mod normal. E cea mai şucară promoţie”, declară Decebal Căldăraru zis Priză, infractor din zona Zeţari. “Da’ să mi-i dea înapoi mâine, că altfel îl ia dracu. Îl tai, îl calc noaptea cu maşina, ştiţi voi, formalităţile obişnuite. Pe urmă îl dau la leii din curte. E super-ofertă!”

Amatorii de împrumuturi dubioase se declară încântaţi de promoţiile interlopilor. “Am luat mai demult nişte bani de la cămătari ca să-mi plătesc ratele la casă. De Black Friday, m-am ales cu 10 dinţi lipsă la preţ de 5 şi cu o reducere de 60% la degetele de la mâna dreaptă”, se laudă un client.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Vasile
22 noiembrie 2013 12:11

Alte articole

Vezi mai mult