Fostul şef SIE Teodor Meleşcanu a explicat de ce a candidat la prezidenţiale. Având o vârstă înaintată, acesta şi-a dorit să realizeze mai multe lucruri “care trebuie încercate măcar o dată în viaţă”, potrivit propriei declaraţii. Acesta spune că oricum nu mai are mult de trăit şi mandatul la Cotroceni ar fi unul scurt: “Aş muri împăcat, ştiind că românii mă stimează”, spune Meleşcanu.melescanu_bucket_list.jpg

Pe lângă candidatura la preşedinţia României, Meleşcanu vrea să facă sex cu un transexual în Bangkok, cu o prostituată obeză din Cartierul Roşu din Amsterdam, apoi vrea să se arunce cu paraşuta de pe Burj Dubai, să escaladeze vârful Everest şi să înoate cu delfinii în Orlando, Florida.

“Mai sunt şi alte lucruri pe listă, dar prefer să nu le divulg. Oricum, vă promit o campanie aglomerată, cu multe surprize”, a spus Teodor Meleşcanu. Acesta spune că va păstra provocările cele mai tensionate pentru finalul campaniei electorale şi în ziua alegerilor va sări cu coarda de pe barajul Vidraru, îmbrăcat în găină.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 29.09.2014 07:32 Monden

National Cinematografic