Mencinicopschi: „O pizza sănătoasă trebuie să conţină minim 100% apă”

Celebrul nutriţionist Dr. Menci, alintat de apropiaţi Gheorghe Mencinicopschi, a vorbit pe blogul personal despre ingredientele pe care ar trebui să le conţină o pizza sănătoasă. În opinia nutriţionistului, orice pizza care conţine sub 100% apă este o veritabilă bombă cu ceas pentru organism.

„Am ajuns întâmplător pe site-ul www.pizzicato.ro şi am rămas şocat când am văzut ce pun în pizza. Absolut toate pizzele au blat, un lucru absolut dăunător organismului. Pe urmă, am citit cu stupoare că pe blat pun mozzarella, şuncă, pepperoncini, gorgonzola, rucola sau mai ştiu eu ce. Deşi au 15 de sortimente de pizza, absolut niciunul nu conţine minim 100% apă, cum e firesc”, s-a revoltat Mencinicopschi.

Nutriţionistul spune că singura pizza sănătoasă de la www.pizzicato.ro este ascunsă în secţiunea „Băuturi”, unde se vinde la sticlă de plastic, în variantele plată şi carbogazoasă. „Sunt singurele sortimente de pizza care conţin 100% apă. Doar pentru ele şi pentru gagicile sexy care apar pe site merită să intraţi pe un astfel de site”.

Articol recomandat de Pizzicato.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

12 septembrie 2012 13:09
Citește mai mult despre: advertorial pizza

Alte articole

Vezi mai mult