Mesaj de la Elodia către Cioacă: „Fără tine simt că nu trăiesc!”

Cristian Cioacă, soțul Elodiei (dacă măcar chestia asta o fi adevărată), a făcut o declarație șoc acum câteva zile. El le-a spus judecătorilor că a vorbit la telefon cu Elodia, soția sa dispărută în 2007.

„M-a deranjat că m-a sunat noaptea târziu. A doua zi trebuia să merg devreme la lucru, așa că nu am stat de vorbă. Am răspuns mai mult pentu că văzusem număr străin și m-am gândit să nu se fi întâmplat ceva. I-am zis să mă sune a doua zi, la o oră rezonabilă”, a completat Cioacă.

Se pare însă că Elodia nu s-a dat bătută și până dimineața i-a umplut lui Cioacă telefonul cu mesaje. Cele mai multe dintre ele erau mesaje de dragoste de genul: „Fără tine simt că nu trăiesc!”, „Numai moartea m-ar putea ține departe de tine”, „Te-aștept cu răsuflarea tăiată!” sau „În lipsa ta, fiecare clipă e o groapă din care simt că nu pot să ies.”

A doua zi de dimineață, văzând că are de-a face cu o femeie instabilă psihic, Cristian Cioacă s-a adresat imediat organelor de poliție, încercând să obțină un ordin de restricție împotriva Elodiei. „Chiar nu vreau să am de-a face cu o femeie ca Elodia. Credeam că despărțirea asta de cinci ani ne-a făcut bine, dar se pare că mai rău a îngropat relația noastră. E la fel de geloasă ca în trecut. Are mereu senzația că cineva o sapă.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Mihai
3 octombrie 2011 06:40

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult