Compania Revolut a făcut revoluție în social media cu un mesaj viral trimis tuturor clienților săi, cu jocuri de cuvinte frumoase și glumițe bine alese. Puțini însă sunt cei care știu că mesajele au fost diferite, în funcție de câți bani ai pe card. Astfel, chiar și miliardarul Ion a pus pe Facebook un printscreen cu mesajul glumeț primit de la Revolut. 

tiriac_mesaj_revolut3.jpg

Partea care l-a făcut să zâmbească aproape imperceptibil a fost că el a primit și un milion de euro, prin cash back oferit de companie. Dealtfel el nu are un card simplu, nici măcar unul de metal, pentru cei ca el au unul făcut 100% din aur. 

Ion Țiriac a mărturisit că n-a pus din prima mesajul pe internet că el nu-și verifică telefonul, are un om pentru asta. Totodată nu știe cu cât i-au crescut banii din cont, că nu verifică la fiecare cinci minute ca săracii, ci are un director financiar care îl anunță la final de trimestru că este mai bogat decât tura trecută și-l felicită pentru că e tot bogat.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 12.04.2019 20:22 Monden

National Cinematografic