Meseriaș român din Westeros, verdict dur: „Cine-a lucrat la Red Keep n-a fost meșter bun”

Unul din miile de români din Westeros care a plecat la muncă în stăinate, la King’s Landing a oferit câteva declarații după ce a fost contractat să se ocupe de lucrările de reparații. „Eu nu știu cine a lucrat aicea, cu cine ați vorbit, dar n-a fost meșter bun. V-a păcălit doamna Daenerys, vă jur pe ochii mei, să n-am parte de scule”, a declarat Brenn Popescu, meșter zugrav-faianțar sudor care lucrează în Regat.

Acesta spune că poate să repare lucrarea, dar o să fie greu și a propus ca la jumătatea castelului să facă și un brâu cu faianță de-aia groasă ce pare marmură. „O să arate foarte mișto, așa au toți bogații, așa se poartă acum”. Românul crede că lucrările de restaurare vor dura cel puțin până în decembrie când trebuie să meargă acasă la țară la Westeros.

„Asta e, ne descurcăm cum putem, păi eu am plecat din țară nu de bine, că nu plăteau ăia, nu găseai nimic de muncă, s-a distrus toată industria și tot, nu vedeți că-i medieval totul pe-acolo. Și-aicea sunt bani, că Lannisterii plătesc la timp nu ca calicii ăia de la noi din țară”, a precizat Brenn Popescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

14 mai 2019 13:09
Citește mai mult despre: Game of Thrones

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult