Metallica va scoate un album împreună cu Ştefan Hruşcă!

Cunoscuţi pentru colaborările cu Marianne Faithfull sau Lou Reed, rockerii de la Metallica au decis, pentru finalul de an 2011, să repete această formulă, de data aceasta cu Ştefan Hruşcă. Este vorba de un album de colinde ler-metal, despre care Lars Ulrich spune că va fi disponibil pe tarabe de Crăciun.

„Casa de discuri a sugerat să-i zicem „Ler There Be Rock”, dar nu ne-am putut decide asupra unui titlu”, declară Ulrich, „aşa i-am zis albumul alb – o culoare care cred că merge foarte bine cu genul nostru de muzică. Săptămâna viitoare veţi putea asculta şi primul single, „Enter Snowman”. A fost o colaborare excepţională şi care sperăm că le va da peste nas celor care ne acuză că am început să facem muzică comercială, plăcută pentru urechi. De asemenea, vrem să fie foarte clar că nu colaborăm cu domnul Hruşcă doar pentru a profita de faima sa.”

Mulţi metalişti au însă reţineri faţă de această colaborare, spunând că Ştefan Hruşcă practică un gen de muzică extrem de dur, care pur şi simplu îţi distruge auzul dacă nu eşti un fan înrăit al genului. De asemenea, ei se tem că, în cazul în care Metallica va începe să cânte live împreună cu Hruşcă, fanii acestuia, cunoscuţi pentru violenţa lor, îi vor agresa la concerte pe paşnicii iubitori ai metalelor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
21 decembrie 2011 16:51

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult