Meteorologii din Bamboo anunță un Crăciun fără zăpadă, doar cu iarbă

Veşti proaste pentru pasionaţii sporturilor albe în spaţii închise! Mai mulţi meteorologi care activează în cluburile de fiţe ale Capitalei spun că va fi un Crăciun trist, fără zăpadă, cel mult cu nişte iarbă şi nici aia prea grozavă.

„Cu toţii abia aşteptăm Sărbătorile ca să ne aruncăm cu nasul în nămeţi, dar anul ăsta va trebui să spunem pas. În Columbia a fost secetă anul ăsta şi ştiţi cum e cu fronturile astea atmosferice, ce se întâmplă în celălalt capăt al Pământului ne influenţează, câteva luni mai târziu, şi pe noi”, explică Geany zis Cumulonimbus, meteorolog-şef.

„Alţii spun că pentru Crăciunul fără zăpadă ar fi de vină Gulf-streamul şi chiar şi curenţii din Marea Neagră, care au tras zăpada în larg înainte s-o poată culege oamenii de zăpadă pe plajă la Sfântu Gheorghe”, îşi dă cu părerea Valy Boss, climatolog marin.

„Vestea bună e că iarba e încă verde în multe din zonele agricole ale ţării, de exemplu Pantelimonul sau Colentina. Cam plină de seminţe şi crenguţe, dar cât de cât practicabilă”, conchid meteorologii din Bamboo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
14 decembrie 2020 17:28
Citește mai mult despre: Craciun iarba meteo Sarbatori zapada

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult