Meteorologii ne avertizează că nu e deloc bine ce facem!

În ultima vreme tot mai mulţi meteorologi dau avertismente foarte serioase cu privire la viaţa de zi cu zi. Fiindcă nimeni nu mai respectă nimic în ţara asta, nici starea vremii şi nici prognozele meteo, meteorologii de pe principalele posturi de radio şi TV s-au săturat, că sunt şi ei oameni. Ei avertizează oamenii cu frumosul, să-şi bage minţile-n cap, asta dacă nu vor să aibă probleme.

Pe un ton autoritar, aceşti lideri de opinie care sunt meteorologii îţi dau întâi un avertisment serios. Dacă nu răspunzi la primul avertisment al meteorologului, el îţi mai dă şi un al doilea avertisment, în direct, şi te arată cu degetul. Apoi te trezeşti cu un ultimatum categoric, iar dacă tot nu te conformezi, atunci suporţi consecinţele, frăţică!

De exemplu, la ştirile de dimineaţă Busu ne avertizează să ne spălăm regulat pe dinţi, asta dacă vrem să ne mai jucăm pe-afară. Daniel Osmanovici a avertizat şi el că dacă ne mai prinde vorbind cu gura plină o să ne plesnească peste bot, iar Romica Jurcă a fost şi mai intransigentă, avertizând că a venit toamna şi noi n-am făcut nimic toată vara! Păi ce mama dracului facem aici!

În mod clar, meteorologii s-au săturat de atâta obrăznicie şi au dat milităria jos din pod. Ei ne-au avertizat cu frumosul, explicându-ne pe înţelesul nostru că aşa ceva nu se face! Dar dacă nouă nu ne intră nimic în cap, ei se văd nevoiţi să întoarcă foaia şi o să fie vai de capul nostru! E clar? Bine, să nu spuneţi că nu v-am zis…

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
6 septembrie 2010 14:33

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult