Metrosexualul e depășit. A apărut meteosexualul

Prin reviste și prin cafenelele de pe Dorobanți se vorbește de un nou tip de bărbat care ar fi acum la modă și care ar lua locul metrosexualului: meteosexualul.

Iată ce caracterizare îi face Janina, o pițipoancă de la la Afterhours, meteosexualului: „Meteosexualul își schimbă total comportamentul, stilul vestimentar, ba chiar și felul în care vorbește în funcție de vreme. Dacă nu-ți place cum se comportă într-o zi cu tine, îl urci în avion și pleci cu el la munte. Acolo își va schimba felul de a fi. Dacă nici așa nu-ți place, pleci în altă parte și tot așa.”

Deși unii specialiști spun că epoca metrosexualului nu este încă apusă, tot mai multe reprezentante ale sexului frumos, slab și, de foarte multe ori, extrem de prost, se pare că au sărit în barca meteosexualului. „Meteosexualul e bărbatul viitorului la schimbările climatice care sunt azi”, spun ele.

Experții atrag atenția însă asupra unui aspect destul de important: „Încălzirea globală îi va face pe meteosexuali să semene din ce în ce mai mult unii cu alții.”

Scris de Mihai
25 iulie 2011 07:01

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult