Michael Bolton se plânge că nu poate face sex pe muzica sa, fiindcă o cântă

Şoc în lumea muzicii! Michael Bolton, celebru pentru baladele sale, a declarat unui tabloid britanic că s-a săturat de acest gen de muzică. Motivul: „Toată lumea face sex pe muzica mea, mai puţin eu, care trebuie să cânt în timpul ăsta!”

Bolton spune că îl deranjează cel mai tare concertele. „Cum deschid gura, toată lumea se apucă de sex. După aia trebuie să stau ca un agarici să mă uit la ei, sunt nişte momente foarte jenante, îmi vine să tac şi să ies când nu se uită nimeni. Dacă eram mai deştept cântam metale şi n-ar fi fost problema asta, aveam timp gârlă la un solo de tobe. Cred că-s singurul om din lume care nu a făcut niciodată sex pe muzica lui Michael Bolton.”

Dat fiind că Bolton şi-a început cariera muzicală la 16 ani, criticii spun că e foarte posibil să fie şi în ziua de azi virgin. Aceeaşi problemă o are şi un cunoscut artist român, Smiley, care are prietenă, dar toată lumea face sex cu ea în patul lui şi pe muzica lui. Bolton însuşi a recunoscut că ar vrea să o întâlnească pe prietena lui Smiley, fiindcă a auzit că ea face sex pe altă muzică decât cea a lui Michael Bolton.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
20 octombrie 2011 11:44

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult