Microrezoluție. Un român și-a propus nu să țină dietă, ci să-și sugă burta mai des

Realist, pragmatic, dar și atent la siluetă. Sunt principalele atuuri ale lui Marian Coltea, un bărbat din Berceni, care de Anul Nou nu și-a pus niște ditamai rezoluțiile, ci microrezoluții. Bărbatul de 38 de ani s-a jurat că nu trece la heirupisme, cum fac cei mai mulți români, așa că nu va ține dietă, ci doar își va suge burta mai des: ‘Am început să-mi sug burta de când am văzut o poză pe Instagramul ăstora de la IQOS, care zice să mă pup zilnic în oglindă. Acum parcă-mi place ce pup’.

”Studiile arată că dacă îți sugi burta consumi mai multe calorii decât atunci când stai pe canapea, te uiți la Neflix și mănânci covrigei”, spune Marian, un adept al pașilor mici, deci și al microrezoluțiilor. Marian e convins că arde până la 30% din grăsimile consumate și că ajută dacă în preajmă sunt și femei atrăgătoare: ”Să mă vezi cum sug burta atunci, zici că sunt yoghin”, explică bucureșteanul.

Viața lui Marian s-a schimbat de când microrezoluțiile au pus stăpânire pe stilul lui de viață. ”Ca să duc gunoiul, îmi pun o microrezoluție să mă scol din pat, apoi o microrezoluție să merg până la gunoi și așa mai departe. Microrezoluțiile funcționează”, spune Marian.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

13 ianuarie 2021 11:24
Citește mai mult despre: burta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult