Micul securist! Un elev a scris o compunere despre ce au făcut colegii lui în vacanţa de vară

Cine a spus că n-avem delaţiunea în sânge? Vlăduţ Florică, elev în clasa a 4-a la o şcoală din Tecuci, şi-a uimit învăţătoarea după ce a scris o compunere deosebit de amănunţită despre tot ce au făcut colegii lui în vacanţa de vară. În schimbul serviciilor sale, micul turnător a primit un loc comod în ultima bancă, nota 10 la purtare şi o cutie de acuarele nemţeşti, iar ceilalţi copii nu l-au bănuit nici măcar pentru o clipă.

„La fiecare început de an şcolar, copiii au de scris ce au făcut în vacanţă. Din păcate, în mulţi dintre ei nu poţi să ai încredere. Înfloresc, schimbă numele staţiunilor, alteori mint de-a dreptul”, spune învăţătoarea Coca Nechifor. „De aceea ai nevoie într-o clasă de un băiat de încredere, ca Vlăduţ, care ştie ce discută copiii în pauze.”

Anul acesta, compunerea lui Vlăduţ a avut 42 de pagini şi a cuprins informaţii preţioase despre bunicii de la ţară, cât de aproape de geamandură au înotat copiii care au fost la mare, un index al jucăriilor nou cumpărate şi alte detalii pe care puştii le denaturează des în compunerile de început de an.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
12 septembrie 2017 11:09
Citește mai mult despre: scoala turnator vacanta

Alte articole

Vezi mai mult