Micutzu acuză Guvernul că i-a furat poantele și le-a băgat în planul de investiții

Acuze grave din partea unuia dintre cei mai reputați și mai mari comedianți din România. Cunoscutul Cosmin „Micutzu” Nedelcu susține că Guvernul i-a furat mai multe poante și le-a băgat în planul de investiții și nici măcar nu a fost menționat ca sursă a ideilor.

„Aia cu 3000 de kilometri de autostrăzi și drumuri expres e dintr-un special de-al meu pe care l-am făcut pentru Comedy Central, de exemplu. N-ai cum să zici că n-ai văzut, că l-am pus și pe youtube, și are două milioane de vizualizări, ce mama dracului. Iar aia cu finanțarea chiriilor pe pe perioada de pandemie a fost una din cele mai bune glume ale mele, când i-am spus-o proprietarului de la care am clubul în chirie a râs ăla un sfet de oră încontinuu”, susține Micutzu într-o postare pe Facebook.

Acesta a mai precizat că se gândește să dea în judecată Guvernul pentru plagiat, deși nu crede că are foarte multe șanse de câștig. Asta pentru că, din ce a observat până acuma el, și nu numai el, cea mai tare glumă din țară e chiar justiția română.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

6 iulie 2020 08:07
Citește mai mult despre: furt

Alte articole

Vezi mai mult