Mihaela Rădulescu, atacată de vedete pentru părerile homofobe: “Nu comentez, sunt într-o orgie”

După ce mai multe voci din showbiz au luat atitudine faţă de homofobismul deşănţat practicat de Mihaela Rădulescu, diva a început să bată în retragere, refugiindu-se în hobiul său, desfrâul carnal. Contactată de reporteri, aceasta a refuzat să dea orice declaraţie, motivând că e într-o orgie şi, fiind profesionistă, nu poate lăsa oamenii să aştepte, că li se colorează ouăle în albastru.

“Sunt în Monaco, cu mai mulţi cetăţeni, şi vorbesc pe banii lor, ca să zic aşa. Poate ne auzim după Paşti, acum am câteva nopţi albe plătite în avans, după cum bine mă ştiţi. Menţionez că în continuare nu-mi plac gay-ii, şi mai ales swingerii, pentru că nu lasă bacşiş niciodată, şi vin şi fără lubrifiant la orgii”, a declarat Mihaela Rădulescu, cerându-şi scuze că vorbeşte cu gura plină.

Diva spune că cititorii şi celelalte vedete au înţeles-o complet greşit: “E adevărat că am spus că nu suport să văd gay care se pupă pe stradă, dar mă deranjează că se pupă gratis şi strică piaţa. Eu încasez bani frumoşi pe săruturi gay, puteţi consulta lista de preţuri de pe site-ul meu de prezentare”, a mai declarat Mihaela Rădulescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
8 aprilie 2015 16:59
Citește mai mult despre: gay Mihaela Radulescu Monaco orgie prostitutie sex vedete

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult