Cunoscută în întreaga lume pentru sârgul cu care colecţionează nume de familie, Mihaela Rădulescu Bănică Schwartzenberg Baumgartner pare că s-a împăcat cu vechea ei rivală, Andreea Marin! În această dimineaţă, cele două s-au întâlnit la un mojito, iar Mihaela a profitat de ocazie ca s-o întrebe pe “zâna surprizelor” dacă mai are nevoie, după divorţ, de numele maseurului Tuncay Ozturk.

mihaela-radulescuandreea-ma.jpg
“Îmi pare rău că nu s-au potrivit, dar ce rost are să arunce bunătate de nume turcesc! Mai bine mi-l lasă mie, că Mihaela Rădulescu Bănică Schwartzenberg Baumgartner Ozturk nu sună deloc rău”, a declarat diva de la Monte Carlo, al cărui buletin de identitate măsoară deja circa 40 de centimetri.

“E un hobby costisitor, fac o grămadă de drumuri la notar, dar mă relaxează, iar nepoţii mei se vor distra pe cinste când se strigă catalogul”, a adăugat Mihaela Rădulescu Bănică Schwartzenberg Baumgartner. “În 2017 m-aş avânta la ceva şi mai exotic! Oare Iulia Vântur mai e cu Salman Khan?”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 01.11.2016 03:09 Monden

National Cinematografic