Mihaela Rădulescu Bănică Schwartzenberg Baumgartner, către Andreea Marin: “Îţi mai trebuie numele de familie al turcului?”

Cunoscută în întreaga lume pentru sârgul cu care colecţionează nume de familie, Mihaela Rădulescu Bănică Schwartzenberg Baumgartner pare că s-a împăcat cu vechea ei rivală, Andreea Marin! În această dimineaţă, cele două s-au întâlnit la un mojito, iar Mihaela a profitat de ocazie ca s-o întrebe pe “zâna surprizelor” dacă mai are nevoie, după divorţ, de numele maseurului Tuncay Ozturk.

“Îmi pare rău că nu s-au potrivit, dar ce rost are să arunce bunătate de nume turcesc! Mai bine mi-l lasă mie, că Mihaela Rădulescu Bănică Schwartzenberg Baumgartner Ozturk nu sună deloc rău”, a declarat diva de la Monte Carlo, al cărui buletin de identitate măsoară deja circa 40 de centimetri.

“E un hobby costisitor, fac o grămadă de drumuri la notar, dar mă relaxează, iar nepoţii mei se vor distra pe cinste când se strigă catalogul”, a adăugat Mihaela Rădulescu Bănică Schwartzenberg Baumgartner. “În 2017 m-aş avânta la ceva şi mai exotic! Oare Iulia Vântur mai e cu Salman Khan?”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
1 noiembrie 2016 01:09
Citește mai mult despre: andreea marin Mihaela Radulescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult