Mihaela Rădulescu dezvăluie secretul tinereții: două ouă, un cârnat și maioneză la micul dejun

De-a lungul timpului, Mihaela Rădulescu a fost întrebată de nenumărate ori ce face pentru a se menține în formă. Lăsând la o parte operațiile estetice, nu putem nega că Mihaela arată excepțional pentru vârsta ei și nu totul este opera chirurgului. Vorbim și de un stil de viață sătătos, care începe încă din primele ore ale dimineții.

„O zi bună începe cu o dimineață bună, iar o dimineață bună înseamnă un mic dejun sănătos. Nimic nu este mai plăcut decât să vezi iubitul tău cum îți aduce dejunul la pat”, a povestit diva. „Important e să ai și proteine și vitamine încă de la răsăritul soarelui, și trebuie să fii atentă ce bagi în gură. De aceea prefer un cârnat cu niște ouă și un pic de maioneză. Fără pâine, că pâinea îngrașă”, mărturisește Mihaela.

Vedeta TV a mărturisit că viața la Monaco a schimbat-o. Dacă în tinerețe se mulțumea și cu cârnat sau crenvușt românesc, acum mănâncă tot mai des cârnat austriac. „De-ăsta românesc rar, doar când mai vin pe aici și mi se mai face poftă. Doar ciugulesc un pic, nu-mi umplu gura”.  

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

29 ianuarie 2015 20:19
Citește mai mult despre: carnati dieta Mihaela Radulescu oua

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult