Mihaela Rădulescu își vinde mașina. „Condusă doar duminica, de o bătrânică”

Diva de la Monaco a lăsat un anunț pe un site de specialitate pentru a-și vinde una din mașini pe care nu o folosea. Fiind o persoană directă și deschisă, așa cum ne-a obișnuit, a prezentat sincer calitățile fostului proprietar: „A fost condusă doar duminica, de o bătrânică, până la biserică sau la piață”.

Mihaela spune că în ultima vreme nu mai are nevoie atât de mare de mașină pentru că atunci când vine la București oricum poate circula gratis sau cu reducere cu transportul în comuni și în felul ăsta mai află și cu ce se ocupă săracii pentru care-și arată țâțele în emisiuni. „Am constatat că, indiferent de vârstă, săracii consideră țâțele ceva la care să te uiți ca să uiți de foame”, spune diva.

Mașina ei nu are decât 100.000 de kilometri, și ăștia făcuți pe străzile din Monaco, ceea ce tradus în kilometri românești înseamnă cam 500 de metri, are cutie automată, scaune de piele Alcantara și se poate pune gaz pe ea că are un portbagaj suficient de mare. În plus, Răduleasca a promis că dacă dă cineva prețul cerut pune de la ea o spălare și o dezinfecție pe interior să nu fie probleme.

Scris de TNR
23 septembrie 2021 18:09
Citește mai mult despre: masina Mihaela Radulescu

Alte articole

Vezi mai mult