Când spui Mihaela Rădulescu, spui România! Oriunde se duce, vedeta noastră ne sporește faima. Mihaela e cunoscută de toată lumea în Monaco, pentru că pretinde 50 de Euro când te ajută să parchezi iahtul. “Când intri în port, ea e pe chei și strigă: Bagă-l aicea, barosane! Trebuie să-i dai, altfel ţi-l zgârie”, spune Prințul Rainier.papuc_mihaela_radulescu.jpg

Diva a devenit cu adevărat celebră în Monaco după ce a dat cu papucul în creveți, la supermarket, crezând că sunt gândaci.

Nici prima vizită la un restaurant nu a fost lipsită de evenimente, pentru că Mihaela a cerut homari şi i-a mâncat cu pâine, înjurându-l pe ospătar că nu i-a adus decât o franzelă: “Crezi că sunt o săracă şi nu-mi permit? N-a mâncat tot neamul tău câtă pâine am mâncat eu. Eu o mănânc şi goală, bă!”, i-a spus Mihaela Rădulescu, după care a cerut nişte icre şi s-a plâns că nu sunt cu griş: “Puneţi, domne, să se simtă că mesteci ceva”.

În Monaco sunt mulţi români care cântă la acordeon, dar Mihaela nu e proastă și s-a specializat imediat în altceva, ea făcând bani din cântat la flaut: ”Cântă la flaut sfâşietor. Suflă în el până îţi dau lacrimile peste tot, nu doar prin ochi”, susține unul din clienții obișnuiți ai Mihaelei.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Friday, 24.04.2015 09:43 Monden

National Cinematografic