Mihaela Rădulescu, peripeţii la Monaco. Când a văzut creveţi, a vrut să-i omoare cu papucul!

Când spui Mihaela Rădulescu, spui România! Oriunde se duce, vedeta noastră ne sporește faima. Mihaela e cunoscută de toată lumea în Monaco, pentru că pretinde 50 de Euro când te ajută să parchezi iahtul. “Când intri în port, ea e pe chei și strigă: Bagă-l aicea, barosane! Trebuie să-i dai, altfel ţi-l zgârie”, spune Prințul Rainier.

Diva a devenit cu adevărat celebră în Monaco după ce a dat cu papucul în creveți, la supermarket, crezând că sunt gândaci.

Nici prima vizită la un restaurant nu a fost lipsită de evenimente, pentru că Mihaela a cerut homari şi i-a mâncat cu pâine, înjurându-l pe ospătar că nu i-a adus decât o franzelă: “Crezi că sunt o săracă şi nu-mi permit? N-a mâncat tot neamul tău câtă pâine am mâncat eu. Eu o mănânc şi goală, bă!”, i-a spus Mihaela Rădulescu, după care a cerut nişte icre şi s-a plâns că nu sunt cu griş: “Puneţi, domne, să se simtă că mesteci ceva”.

În Monaco sunt mulţi români care cântă la acordeon, dar Mihaela nu e proastă și s-a specializat imediat în altceva, ea făcând bani din cântat la flaut: ”Cântă la flaut sfâşietor. Suflă în el până îţi dau lacrimile peste tot, nu doar prin ochi”, susține unul din clienții obișnuiți ai Mihaelei.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
24 aprilie 2015 07:43
Citește mai mult despre: creveti homari Mihaela Radulescu Monaco vedete

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult