Stabilită de mai multe decenii la Monaco, Mihalea Rădulescu a cucerit inimile locuitorilor micuțului principat. Chiar în acest weekend paparazzi au surprins-o în timp ce era ajutată de un tânăr politicos să treacă strada spre vila somptuoasă în care trăiește alături de parașutistul extrem Felix Baumsturmbannführer.

mihaela_statie_monaco.jpg

Tânărul a fost auzit strigând „sărumâna, doamnă!” ca să-l audă Mihaela și i-a luat și sacoșele cu ștevie și le-a cărat până în apartament. Mihaela Rădulescu l-a servit cu dulceață nuci verzi și un pahar cu apă și l-a rugat să-i deschidă și un borcan de castraveți pentru că soțul era plecat să sară de pe o clădire foarte înaltă. 

Deși a trecut de mult de vârsta a treia, Mihaela continuă să ducă o viață activă, prezentând în România o emisiune numită Ferma, în care se prezintă viața unor oameni ce provin din categorii defavorizate care încearcă să facă sex între ei. 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Monday, 08.04.2019 17:13 Monden

National Cinematografic