Mihaela Rădulescu se întoarce la Ferma, că de când a plecat e măgarul în depresie

La presiunea mai multor asociații care luptă pentru protecția animalelor, ProTV a revenit asupra deciziei de a o da afară pe Mihaela Rădulescu de la Ferma. Depresia puternică care l-a cuprins pe măgarul fermei după dispariția Mihaelei i-a convins pe toți că e cea mai bună ideea ca aceasta să se întoarcă.

”Mihaela dezvoltase o relație aparte cu măgarul”, a povestit producătorul emisiunii. ”Petrecea foarte mult timp cu el, îi ducea tot timpul nutreț, dar și uleiuri frumos mirositoare, pe care n-am înțeles exact la ce le folosește. Dar, ce-i drept, măgarul mirosea foarte bine și era vesel după fiecare vizită din partea Mihaelei. Nu e de mirare c-a intrat în depresie după plecarea ei.”

Mihaela Rădulescu a profitat, bineînțeles, de poziția de forță în care se află și a cerut mai mulți bani pentru prezența în emisiune, atât pentru ea, cât și pentru măgar. De asemenea, ea a cerut să mai fie aduși măcar alți trei măgari la fermă, pe motiv că unul singur poate ajunge să se surmeneze destul de rapid, după cum a avut ocazia să se convingă de nenumărate ori.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
16 octombrie 2020 18:10

Alte articole

Vezi mai mult