După seriale de duzină și reclame la mâncare industrială, Mihai Bobonete are în sfârșit șansa să devină faimos pe plan mondial. Actorul și-a ras mustața și a dat probe pentru a deveni sosia lui Kim Jong-un, dictatorul nord-coreean dispărut de mai multe săptămâni, iar în această seară tocmai a fost anunțat că a primit rolul.

bobonetekim.jpg ”În momentul în care l-am pus pe cântar și am văzut câte kilograme are am știut că el este alesul nostru”, a spus un important lider al regimului de la Phenian. ”Desigur, încă nu știe limba și nici nu are umorul lui Kim Jong-un, avem de lucrat la aspectele astea, dar pentru început este mai mult decât am fi sperat. Mâine va avea deja prima apariție în public ca lider al Coreei de Nord.”

Mihai Bobonete a lăsat modestia la o parte și a spus că nu-l surprinde deloc că a fost ales să fie sosia lui Kim Jong-un. ”Am știut dintotdeauna că va veni și ziua în care voi culege roadele mâncatului în exces”, s-a lăudat actorul. ”Iar partea cea mai bună este că va trebui să mă îngraș an de an câte puțin, adică exact ce-am visat de când mă știu.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 27.04.2020 18:42 Monden

National Cinematografic