Mihai Constantinescu se sacrifică pentru carieră: şi-a făcut implant de urechi canine

Îndrăgitul cântăreţ Mihai Constantinescu, de care n-a mai auzit nici măcar el de câţiva ani încoace, a decis să-i mai dea o şansă carierei sale. Prima, ca să fim exacţi. Astfel, Constantinescu a apelat la serviciile unui plastician, care i-a făcut un implant de urechi canine.

Cântăreţul speră că acum, dotat cu urechi de câine, va reuşi mult mai uşor să se impună pe scena muzicală românească. Ce-i drept, sarcina nu se anunţă deloc uşoară, atât timp cât lui Constantinescu îi lipsesc cele două calităţi esenţiale pentru a deveni un nume important în muzica românească: să fii femeie şi să ai ţâţe cât mai mari şi cât mai sumar, preferabil deloc, acoperite.

Totuşi, Constantinescu mizează pe faptul că acum are cea mai performantă ureche muzicală din industrie, lucru care nu poate decât să-l ajute în carieră. „De când am urechile de câine, aud mult mai bine notele muzicale, aproape că le şi înţeleg. Ăsta e marele meu plus”, s-a destăinuit Mihai Constantinescu unor apropiaţi.

Se pare că îndrăgitul cântăreţ a găsit deja hitul cu care se va relansa. Este vorba de o piesă inspirată dintr-un eveniment nefericit din viaţa lui, când a fost dat afară din casă. Piesa se numeşte „Iubiţi şi cântăreţii vagabonzi” şi va fi lansată la începutul anului viitor.

Scris de Calin
10 decembrie 2010 13:12

Alte articole

Vezi mai mult