Mihai Gâdea a triplat prețul minutului de pupat în cur, ca să facă rost de bani pentru Kövesi

Vești proaste pentru invitații din emisiunea lui Mihai Gâdea! Celebrul pupincurist român a decis să tripleze prețul minutului de dat limbi, într-o tentativă disperată de a face rost de bani, ca să plătească despăgubirile de 300.000 de lei către șefa DNA, Laura Codruța Kövesi.

”Din păcate, vremurile în care pupam invitații în cur de plăcere au apus”, oftează Mihai Gâdea. ”De acum încolo sunt nevoit să pun accentul pe partea financiară a pupatului în cur, nu pe cea sentimentală. Oricât de tare aș iubi să pup în cur – și credeți-mă că iubesc să fac asta mai mult decât oricine din țara asta – despăgubirile pe care trebuie să le plătesc mă obligă să încep s-o fac și pentru bani.”

”Desigur, creșterea prețului la minutul de pupat în cur nu-l va afecta pe domnul profesor Dan Voiculescu, pentru că curul domniei sale e stăpânul absolut al buzelor mele”, a ținut însă să precizeze Mihai Gâdea.

În solidar cu Mihai Gâdea, și Mugur Ciuvică, Bogdan Chirieac sau Adrian Ursu au decis să majoreze prețul minutului de pupincurism, urmând ca banii obținuți suplimentar să ajungă în contul datoriei către Kövesi. Mircea Badea, în schimb, spune că el alege demnitatea, așa că va rămâne fidel pupatului în cur de plăcere. ”Decât s-o fac pe bani, mai bine mă las”, a spus acesta.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
21 martie 2018 16:04
Citește mai mult despre: gadea kovesi pupincurist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult