Mihai Gâdea a primit o lecţie dură de la şeful său! Pentru că n-a performat cum se cuvine în interviul cu Dacian Cioloş, nereuşind să-l şifoneze pe premier şi nici măcar să-l transforme în Băsescu în ochii spectatorilor, Voiculescu a decis să-l pedepsească pe îndrăgitul pastor.

În această dimineaţă, Gâdea a fost abia al doilea la pupatul zilnic în cur, după Mircea Badea, după ce timp de mai bine de 3 ani ocupase locul fruntaş.

gadea_al_doilea_la_pupat.jpg
“Ierarhia în Antena 3 e exact ca într-o haită de lupi. Întâi pupă masculii alfa - Gâdea, Badea, Ursu, Dana Grecu - şi abia pe urmă femelele şi exemplarele mai slabe, ca individul ăla cu capul pătrat care spune că e analist militar”, explică Ştefan Ţurlea, îngrijitor la penitenciarul Rahova. “De obicei, Gâdea vine primul, în zorii zilei, să pupe grosul înainte să apară colegii săi. Azi, în schimb, onoarea a fost a lui Badea. Presupun că e din nou preferatul lui dom’ profesor.”

Supărat nevoie mare, Gâdea a ameninţat că merge să-l pupe în cur pe Dan Diaconescu sau alt deţinut celebru, însă a plecat fruntea, smerit, imediat ce Voiculescu a şuierat în direcţia sa, adulmecând aerul cu limba bifurcată.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Thursday, 08.12.2016 00:42 Monden

National Cinematografic