Mihai Gâdea, retrogradat. Îl va pupa în cur pe Voiculescu după Badea, nu înaintea lui, ca până acum

Mihai Gâdea a primit o lecţie dură de la şeful său! Pentru că n-a performat cum se cuvine în interviul cu Dacian Cioloş, nereuşind să-l şifoneze pe premier şi nici măcar să-l transforme în Băsescu în ochii spectatorilor, Voiculescu a decis să-l pedepsească pe îndrăgitul pastor.

În această dimineaţă, Gâdea a fost abia al doilea la pupatul zilnic în cur, după Mircea Badea, după ce timp de mai bine de 3 ani ocupase locul fruntaş.

“Ierarhia în Antena 3 e exact ca într-o haită de lupi. Întâi pupă masculii alfa – Gâdea, Badea, Ursu, Dana Grecu – şi abia pe urmă femelele şi exemplarele mai slabe, ca individul ăla cu capul pătrat care spune că e analist militar”, explică Ştefan Ţurlea, îngrijitor la penitenciarul Rahova. “De obicei, Gâdea vine primul, în zorii zilei, să pupe grosul înainte să apară colegii săi. Azi, în schimb, onoarea a fost a lui Badea. Presupun că e din nou preferatul lui dom’ profesor.”

Supărat nevoie mare, Gâdea a ameninţat că merge să-l pupe în cur pe Dan Diaconescu sau alt deţinut celebru, însă a plecat fruntea, smerit, imediat ce Voiculescu a şuierat în direcţia sa, adulmecând aerul cu limba bifurcată.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
8 decembrie 2016 01:42
Citește mai mult despre: antena 3 badea dan voiculescu gadea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult