Mihai Gâdea se laudă cu un pokemon rar, găsit între bucile lui Voiculescu: ”Doar eu am acces acolo”

Nebunia Pokémon Go a ajuns și printre angajații lui Voiculescu, care au ajuns să facă ceva inimaginabil acum câteva săptămâni: să alerge mai mult după pokemoni decât după pupat în cur patron, politicieni sau simpli colegi de muncă. Cel mai de succes vânător de pokemoni este, de departe, Mihai Gâdea, care se laudă cu un pokemon extrem de rar, găsit între bucile lui Voiculescu, chiar în timp ce-l pupa cu sete în cur.

”În timp ce-i aduceam omagiul obișnuit domnului Voiculescu, am auzit un sunet străin în zona bucilor sale”, rememorează Gâdea. ”Era un sunet diferit de cel făcut de buzele sau limbile mele. Prima dată am crezut că s-a bășit domn profesor, că s-a mai întâmplat asta de câteva ori, dar când am luat telefonul și am pornit jocul am văzut un pokemon exact între bucile domnului Voiculescu.”

Mihai Gâdea recunoaște însă că a avut mult noroc. ”Pokemonul acela putea la fel de bine să-i apară lui Mircea Badea, că doar el mai are acces total la bucile domnului profesor”, spune antenistul. ”M-a ales însă pe mine și, deși Mirciulică stă cu orele cu limba-n curul domnului profesor, pokemonul acela rar nu a mai apărut deloc. Sunt un privilegiat!”

Scris de Calin
22 iulie 2016 18:07
Citește mai mult despre: gadea Pokemon Go Voiculescu

Alte articole

Vezi mai mult