Mihai Mitoşeru, acuzat că a terfelit imaginea cocalarilor din România

Mai multe ONG-uri care luptă pentru drepturile cocalarilor au luat atitudine după ce Mihai Mitoşeru, afişând o elegantă ţinută cocălărească, a lovit cu bestialitate un tânăr în Mamaia. Chiar dacă incidentul a avut loc pe fondul consumului de alcool, gestul lui Mitoşeru este considerat inacceptabil.

mitoseru_strica_imaginea_cocalarilorMai multe ONG-uri care luptă pentru drepturile cocalarilor au luat atitudine după ce Mihai Mitoşeru, afişând o elegantă ţinută cocălărească, a lovit cu bestialitate un tânăr în Mamaia. Chiar dacă incidentul a avut loc pe fondul consumului de alcool, gestul lui Mitoşeru este considerat inacceptabil.

„Ceea ce a făcut Mitoşeru este un atac fără precedent la adresa cocalarilor români. Dacă era îmbrăcat decent, nu la bustul gol, cu pantaloni de trening şi tenişi în picoare, putea să facă ce vrea el. Dar aşa, când prin imagine reprezinţi cocalarii de pretutindeni, este inadmisibil să iei la bătaie un alt om”, s-a revoltat un militant pentru drepturile cocalarilor.

„Cocalarul român se remarcă prin modul în care se îmbracă şi prin modul agramat de exprimare, nicidecum prin violenţă. Acum o să creadă lumea că toţi cocalarii sunt persoane violente, ceea ce este neadevărat. Imaginea cocalarului român n-a avut niciodată atât de mult de suferit”, a mai acuzat acesta.

Foto: CanCan

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
16 iulie 2012 16:07

Alte articole

Vezi mai mult