Mihai Neamțu acuzat de ceilalți cerșetori că s-a băgat în față la Gigi Becali

Scandal la poarta lui Gigi Becali, unde câteva zeci de cerșetori care se adună acolo zilnic pentru a primi pomană de la patronul FCSB acuză că politicianul Mihai Neamțu s-ar fi băgat în față atunci când Becali a ieșit să arunce bani milogilor.

Mihai Neamțu le-ar fi spus cerșetorilor să se dea la o parte pentru că el vine să ia niște bani grei, nu mărunțiș cum cer ei. Cerșetorii spun însă că nu e normal să se bage în față politicienii de la AUR, pentru că ei au venit încă de la 4 dimineața să se pună la coadă ca să apuce câțiva euro aruncați de cel mai bogat cioban al României.

Chiar și așa, Mihai Neamțuu n-a reușit să apuce prea mulți bani de pe jos în momentul în care Becali a ieșit pe geam și le-a azvârlit milogilor un teanc. Politicianul, care mai nou are o burtă impresionantă, care rivalizează cu cea a lui Papahagi, abia reușea să se aplece după bani, în timp ce alți cerșetori, mult mai agili, îi apucau repede. Deși s-a băgat în față ca un nesimțit, Neamțu a mai găsit și ocazia să comenteze că Becali a aruncat cu un teanc de bancnote de 20 de euro, și nu de 500, cum făcea pe vremuri.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
10 mai 2024 13:25
Citește mai mult despre: aur Neamțu pomană

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult