Cunoscutul activist Mihai Şora a fost mustrat de tatăl lui pentru că stă cam mult pe Facebook, în loc să pună burta pe carte: “Crezi că faci ceva cu Facebook în viaţă? Uită-te la Leon Dănăilă. Crezi că Leon Dănăilă stă pe Facebook? Crezi că aşa a ajuns el senator?”, i-a spus Meletie Şora fiului său.sora_certat_de_sora_senior.jpg

"Ce e cu prostiile astea, faci girafe în Paint? Pune mâna şi citeşte Baltagul şi Moromeţii!”, i-a mai spus tatăl lui Mihai Şora, altminteri o prezenţă discretă în societatea românească, un om retras, care nu a mai participat la evenimente publice de la încoronarea regelui Ferdinand încoace.

Tatăl lui Mihai Şora susţine însă şi că e teribil de mândru de fiul său, care a primit azi premiul MagiCamp: “Vedeţi că poate, dacă îşi dă silinţa? Asta e problema. Că el e un băiat bun, dacă şi-ar pune mintea la contribuţie, şi-ar deschide nişte orizonturi noi. N-ar fi rău dacă ar învăţa şi o limbă străină, ori slavona, ori neogreacă”, a mai spus tatăl lui Şora.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 05.10.2018 20:28 Monden

National Cinematografic