Mihai Şora vrea să-şi schimbe legal vârsta la 79 ani, să aibă mai mult succes pe Tinder

Filosoful Mihai Şora e nemulţumit că în acte e trecut cu vârsta de 102 ani, vârstă pe care nu o simte deloc şi care, mai grav, îl încurcă în viaţa de zi cu zi. Şora a făcut cerere la Evidenţa Populaţiei să fie trecut cu 79 de ani, la care ar avea minim 30-40 de Match-uri pe zi pe Tinder.

Mihai Şora spune că nu-i place să mintă când îşi face conturi online. Multe site-uri nici nu acceptă vârste formate din trei cifre: ”De-asta nici nu mi-au acceptat înscrierea la Maratonul București”, spune Mihai Șora. De asemenea, review-urile pe care le face la snowboarduri, parapante, sau alt echipament sportiv sunt etichetate drept false, fiind făcute de un om de peste 100 de ani.

”Lumea nu e doar sexistă, e și age-istă”, spune Șora. ”Nici nu mai știu câtor femei le-am dat papucii, pentru că nu vor să fie văzute cu un bărbat centenar, deși le satisfac mai bine decât orice octogenar obosit”, a mai spus Mihai Șora.

Din păcate trecerea la vârsta legală nu se face uşor. Şora a fost trimis la Muzeul de Istorie, să ceară o copie după certificatul de naştere, dar cei de la muzeu nu vor să i-l dea, pentru că e document istoric, că are peste 100 de ani. Din păcate Șora nici nu poate cere un duplicat, pentru că el s-a născut în Imperiul Austro-Ungar, stat care acum nu mai există.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
9 noiembrie 2018 20:47
Citește mai mult despre: Mihai Şora tinder

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult