Mihai Tatulici a fost internat de urgență: suferă de sine în stare avansată

Celebrul realizator de televiziune a ajuns la spital după ce a leșinat în timp ce filma ceva ce lui i se părea interesant. Boala sa a debutat încă din copilărie și a pornit de la o simplă răceală față de ceilalți. Totul s-a agravat în timp, pentru că Tatulici nu a fost tratat la timp de la egal la egal, el considerându-se mereu superior.

Această mitomanie a lui s-a infatuat de la un an la altul, ajungând să-i mănânce treptat sănătatea. Acum suferă de sine în stadiul trei, care este faza terminală. La radiografie se poate vedea că are egoul mărit, iar medicii spun că Tatulici are nevoie să se tratateze de sine la o clinică din străinătate.

Atunci când i s-a arătat o fotografie cu el și Michael Jackson din 1992, Tatulici nu s-a recunoscut decât pe el: „Nu știu cine e domnul cu ochelari. Oamenii spun că am alergat alături de Michael Jackson, dar eu îmi amintesc că am alergat mai mult singur. Făceam un reportaj cutremurător despre aeroport și scosesem în stradă câteva sute de polițiști ca să dicutăm ceva important.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
11 mai 2011 08:05

Alte articole

Vezi mai mult