Mihai Trăistariu a dat Google Maps în judecată, că i se vede din satelit chelia

Imaginile tot mai clare din satelit pe care le oferă Google Maps nu sunt apreciate chiar de toată lumea. Unul din cei mai mari nemulțumiți este Mihai Trăistariu, care a mers până într-acolo încât a dat Google în judecată, pe motiv că i se vede chelia din vârful capului din satelit.

Trăistariu spune că își face anual implant de păr, dar din cauză că nu-i ajung banii pentru destule fire de păr nu reușește să-și acopere chelia peste tot, așa că vârful capului îi rămâne tot timpul expus. El spune că este însă suficient de înalt, așa că cei cu care se vede pe stradă nu-i remarcă deloc chelia din vârful capului.

Satelitul Google, însă, îl dă de gol, așa că Trăistariu vrea să obțină despăgubiri de câteva sute de mii de euro, bani pe care vrea să-i investească în implanturi complete de păr. De asemenea, Mihai Trăistariu a reclamat și că Google l-a surprins pe stradă cu pantalonii pe el, deși pe el îl avantajează mult mai mult imaginile în care e doar în chiloți, motiv pentru care ar pierde bani pe contul lui de OnlyFans.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
19 aprilie 2022 18:13
Citește mai mult despre: chelie google traistariu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult