Mihai Trăistariu, scos din sărite de propria pisică: Lasă păr peste tot, să îmi facă în ciudă

În plină luptă cu calviţia, cunoscutul interpret Mihai Trăistariu se simte trădat de propriul animal de casă! De când a adus-o în casă, spune artistul, pisica Ţuţi îi batjocoreşte constant dizabilităţile, lăsând păr în mod ostentativ.

“Speram ca un animal de casă să-mi aline suferinţa”, a mărturisit Trăistariu cu ochii în lacrimi într-o emisiune TV, chelind vizibil sub cele patru pălării. “Dar s-a dovedit că nici măcar într-o pisică nu poţi să ai încredere. I-am asigurat toate condiţiile, i-am făcut cutie cu nisip, i-am dat de mâncare şi ea… Nu-mi vine să cred cât de departe merge cu batjocura! Lasă păr peste tot, smocuri întregi de păr – pe hainele mele, pe canapea, pe preş.

“Vreau s-o dau cât de curând şi să-mi iau una cheală, care să mă înţeleagă”, a adăugat cântăreţul.

În trecut, Trăistariu a încercat să-şi distragă atenţia de la problema cheliei practicând agricultura, dar s-a lovit de aceleaşi aluzii jignitoare. “Am pus un pom fructifer în curte, l-am îngrijit ca pe ochii din cap, dar când a crescut, s-a dovedit a fi un păr. Câtă neruşinare!”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
19 februarie 2014 12:02

Alte articole

Vezi mai mult