Mihai Viteazu a coborât de la Universitate și s-a dus până pe Lipscani: ”Dați, bă, muzica mai încet”

Cunoscutul voievod, ce supraveghează călare deasupra Bucureștiului exact din zona kilometrului 0 al democrației românești, a fost văzut ieri seară descălecând și îndreptându-se spre zona Lipscani. Acesta a intrat în mai multe baruri, a dat cu barda în masă și le-a cerut oamenilor să dea muzica mai încet.

”Eram la o bere cu frații mei, în Coco Bongo, când l-am văzut pe voievod intrând cu chef de scandal. Inițial n-am înțeles ce vrea, că era muzica tare, ca de obicei, ne dăduse sângele pe nas. Apoi când a decapitat doi bodyguarzi și barmanul am înțeles despre ce e vorba”, spune Miguel Popescu, un client al teraselor bucureștene.

Înfăptuitorul României Mari a secerat câțiva DJ care se prefăceau că nu aud când i-a rugat să dea muzica mai încet și a promis că tura viitoare va trece prin foc și sabie orașele care dau naștere oamenilor de genul ăsta. ”Pe vremea mea lucrurile se rezolvau mai simplu, mai eficient. De-aia eu sunt în manuale și un adormit ca Sorin Oprescu nu e”, a explicat domnitorul.

Scris de Ef
18 iunie 2014 14:06

Alte articole

Vezi mai mult