Mii de bărbaţi, în extaz. Şi-au anulat nunţile ca să nu dea bani la ANAF

Fără să-și dea seama, ANAF-ul le-a făcut un mare bine bărbaților în momentul în care a anunțat că vrea să impoziteze banii de la nunți. Sub pretextul, perfect legitim dealtfel, că nu vor să dea bani la stat, mii de bărbați și-au anunțat deja partenerele că anulează nunta.

”Iubi, dacă facem nuntă e ca și cum i-am da bani lui Dragnea, să se plimbe prin Brazilia”, ”Din nunta noastră își va cumpăra Dăncilă perdele în birou” sau ”Își iau angajații din primării iPhone-uri din banii de la nunta noastră, dacă o facem”, sunt doar câteva din afirmațiile cu care bărbații și-au convins iubitele că e mai bine să renunțe la nuntă.

Sunt însă și bărbați pe care noua situație generată de ANAF îi pune serios pe gânduri. ”Eu aveam de gând ca, după nuntă, să emigrăm din țară”, spune un astfel de bărbat. ”Ok, eu am anulat nunta din țară, dar mi-e că, dacă emigrez, n-o să mai scap de nuntă, că o să mă pună iubita s-o facem acolo. Deci fie scap de nuntă, dar rămân în țara asta condusă de hoți, fie emigrez într-o țară normală, dar va trebui să fac nuntă acolo. Greu de decis.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
18 octombrie 2018 17:13
Citește mai mult despre: ANAF nunta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult