Un studiu făcut pe un eșantion de bărbați găsiți în Sephora confirmă că aceștia intră în magazin exclusiv pentru a trage câteva bășini fără să fie depistați. Bărbații profită de duhoarea existentă permanent în magazin, o combinație a sutelor de parfumuri de pe rafturi și a aerelor de prințesă ale clientelor.

barbat_basina_sephora.jpg Cea mai nasoală situație e într-un mall din Bucureşti unde Sephora e chiar lângă Taco Bell și zilnic sute de bărbați intră discret printre rafturile cu cosmetice, lăsând în urma lor o dâră suplimentară de ”Essence d`homme”.

Studiul explică de ce bărbații acceptă uneori să intre în Sephora împreună cu partenerele lor: ”Pentru că sunt balonați. Când ies din magazin trebuie să scadă două găuri la curea, atâtea bășini trag”, spun femeile.

Bășinoșii din Sephora au și tactici, potrivit aceluiași studiu. Uneori se prefac că se întind ca să se uite mai bine la un parfum, dar de fapt forțează o bășină mai îndărătnică.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Saturday, 10.08.2019 16:22 Monden

National Cinematografic