Cel mai iubit dintre pământeni. Asta se poate spune despre un bătrân care ar locui în pădurea Băneasa și căruia mii de bucureșteni se înghesuie să-i ducă mâncare. Dacă toți bucureștenii sunt onești și fac ce-au scris pe declarație, bătrânul din pădurea Băneasa ar putea primi azi aproximativ 2.000 kg de pastă de mici și 180.000 de beri.

aglomeratie_masini23.jpg Polițiștii ridică din umeri și spun că n-au ce să le facă celor care se îndreaptă spre pădurea Băneasa și au declarație, mai ales c-au auzit și ei de la șefii lor c-ar exista un bătrân în pădure. ”Doar că șefii noștri i-au dus deja destulă mâncare bătrânului din Băneasa, nu înțelegem de ce trebuie să primească și azi”, spun aceștia.

Polițiștii promit însă că vor fi extrem de vigilenți în a doua parte a zilei, când lumea se va întoarce din pădurea Băneasa: ”Dacă îi prindem cu vreo pată de muștar pe declarație sau pe haine, putem fi siguri c-au făcut grătar și atunci îi vom amenda”, au spus polițiștii.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 01.05.2020 09:01 Monden

National Cinematografic