Cel mai iubit dintre pământeni. Asta se poate spune despre un bătrân care ar locui în pădurea Băneasa și căruia mii de bucureșteni se înghesuie să-i ducă mâncare. Dacă toți bucureștenii sunt onești și fac ce-au scris pe declarație, bătrânul din pădurea Băneasa ar putea primi azi aproximativ 2.000 kg de pastă de mici și 180.000 de beri.

aglomeratie_masini23.jpg Polițiștii ridică din umeri și spun că n-au ce să le facă celor care se îndreaptă spre pădurea Băneasa și au declarație, mai ales c-au auzit și ei de la șefii lor c-ar exista un bătrân în pădure. ”Doar că șefii noștri i-au dus deja destulă mâncare bătrânului din Băneasa, nu înțelegem de ce trebuie să primească și azi”, spun aceștia.

Polițiștii promit însă că vor fi extrem de vigilenți în a doua parte a zilei, când lumea se va întoarce din pădurea Băneasa: ”Dacă îi prindem cu vreo pată de muștar pe declarație sau pe haine, putem fi siguri c-au făcut grătar și atunci îi vom amenda”, au spus polițiștii.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Friday, 01.05.2020 09:01 Monden

National Cinematografic