Interviul online acordat recent de interlopul Liviu Dragnea din pușcărie a stârnit interesul a mii de femei, care sunt dornice să afle rețeta cu care infractorul din Teleorman a scăpat de mustață. Femeile recunosc că sunt invidioase pe Dragnea, pentru că multe și-ar dori să aibă buza de sus la fel de netedă ca periculosul corupt.mustata_dragnea.jpg

”Când l-am văzut fără mustață, am zis doamne, cred că asta e fericirea. Dacă el poate, înseamnă că e posibil și pentru mine să scap de această stufoasă mustață de haiduc, pe care o am de la 16 ani, exact ca domnul Dragnea”, a declarat Mioara Papuc, mustăcioasă din Berceni.

Dragnea a refuzat să spună dacă a folosit o cremă epilatoare sau lama de ras și spune că a renunțat la mustață în pușcărie ca să se bronzeze uniform, dar și pentru că el e acum mecanic auto și nu vrea să-și murdărească mustața cu ulei de motor.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Saturday, 27.06.2020 12:41 Monden

National Cinematografic