Mii de hipsteri au venit bărbieriţi la job, ca să nu fie recunoscuţi de colege şi să le dea mărţişor

Ce figuri pe ei! Numărul de bărbi vizibile astăzi pe stradă şi prin birouri e semnificativ mai mic decât ieri, pentru că hipsterii bărboşi s-au gândit să-şi radă bărbile ca să nu mai fie recunoscuţi de colege. Aceştia credeau că vor scăpa de obligaţia mărţişoarelor, dar au fost identificaţi uşor.

“Îi recunosc şi fără barbă, pentru că ei sunt bărbaţii care vin la biirou cu poşete în formă de tekel, sau cu eşarfe colorate. Sau li se aude Soundcloudul în căşti, cu cine ştie ce remix electronic nemţesc. S-au bărbierit degeaba”, explică Gianiana, din Bucureşti

Bărbaţii cei mai dificil de identificat au fost pândiţi la lifturi, unde au dat cu cardul ca să intre. Colegele au sărit imediat pe ei, cu acuzaţii de genul: “Bine, mă, nemernicule, măcar o zambilă puteai să aduci şi tu!”. Se pare că în unele firme au fost şi abuzuri şi câteva zeci de hipsteri bărbieriţi ar fi fost concediaţi, dar se pare că au fost daţi afară mai degrabă din cauză că ajung la muncă beţi, direct din Control sau din Expirat.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
1 martie 2017 11:52
Citește mai mult despre: barba hipsteri job Martisor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult