Mai e puţin până la concertul Metallica şi inevitabilul s-a produs! În această dimineaţă, mii de soţii din întreaga ţară au fost certate că au făcut cârpe de praf din tricoul ăla vechi, împuţit, cu Metallica.

cearta_tricou_metallica.jpg
"Nu-mi vine să cred, tricoul cu Metallica pe care l-am purtat la Skip Rock '94, când au venit Paradise Lost pe stadion la Dinamo! Cum să faci cârpe din aşa ceva, nu ştiai că-mi trebuie?", i-a reproşat Ilie, 49 de ani, nevestei care i-a distrus tricoul cu Metallica în urmă cu mai bine de două decenii.

"Bărbatu-miu cred că s-a ramolit. Acum plânge după ceva tricou jegos pe care îl purta când era tânăr. L-am aruncat prin 2002. Ce l-o fi apucat tocmai acum, habar n-am", spune Magda, soţie din cartierul Berceni.

"Eu sunt unul dintre cei norocoşi. Încă mai am geaca de blugi cu Metallica. A dormit câinele pe ea câţiva ani şi cam miroase, dar altfel e ca nouă", se laudă Avram, 45 de ani, rocker din Voluntari.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Wednesday, 14.08.2019 10:48 Monden

National Cinematografic