Haos în Rahova, unde oamenii au ieșit în masă pe străzi, înțelegând greșit că s-a declarat paranghelie mondială. Boxe imense străjuiesc intersecțiile și manelele sunt date la maxim. Oamenii au intrat în extaz atunci când li s-a spus că vine Florin Salam cu o ambulanță, ca să nu stea blocat în trafic aiurea.paranghelie_rahova.jpg

Oamenii s-au îmbrățișat și s-au pupat fericiți, spunând că: ”dacă s-a decretat paranghelia, înseamnă că s-a terminat epidemia și vine Salam să facă nebunia”, și deci că nu mai au de ce să se teamă de viruși sau de alte invenții de presă. Jandarmii sosiți în zonă au declarat firesc că ”noi nu ne băgăm, că ne e frică”, ei recunoscând că sunt capabili doar să bată mame cu copii și fete care fotografiază proteste.

”E bine că s-a terminat și s-a decretat paranghelia, că chiar n-aveam de la cine să mă mai împrumut ca să-mi fac și eu cumpărăturile de apocalipsă”, spune un cetățean din Rahova. De fericire, oamenii au jucat inclusiv jocul Perinița, necunoscuții sărutându-se cu foc pe ritmuri incendiare de cartier.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Thursday, 12.03.2020 19:29 Monden

National Cinematografic