Mii de români au ajuns la spital cu timpanul spart după ce s-au uitat la Revelionul cu Dan Negru

Îmbulzeală mare în spitalele din toată țara! Dacă în anii precedenți românii se alegeau cu timpanul spart din cauza petardelor, anul ăsta le-a fost fatală urmărirea Revelionului de la Antena 1, prezentat de Dan Negru. Urletele acestuia au făcut efectiv ravagii printre români.

”Știam că e riscant să mă uit la Dan Negru, dar nu puteam nici să mă uit la Revelionul prezentat de Măruță”, și-a motivat inconștiența un pensionar din Tecuci. ”Mai bine să fiu surd de o ureche, decât să mă trezesc cu IQ-ul înjumătățit din cauza lui Măruță. Singurul inconvenient este că doctorul mi-a prescris acum să mă uit timp de o lună doar la postul Mezzo.”

Deși mulți români au făcut plângere împotriva lui Dan Negru, autoritățile spun că nu au ce să-i facă. ”Din păcate, legea e clară: în noaptea de Revelion este permisă folosirea petardelor, artificiilor și a vocii lui Dan Negru. Românii trebuie să învețe să folosească mai des tasta Mute a telecomenzii”, a explicat un polițist, în timp ce-și trata timpanul spart într-un spital.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
1 ianuarie 2013 15:01

Alte articole

Vezi mai mult