Mii de români, extaziaţi că Sennheiser deschide o fabrică la Braşov! Pe urmă au aflat că nu e o marcă de bere

Abia aşteptau să dea pe gât un Sennheiser rece ca gheaţa, dar n-a fost să fie! La scurt timp după anunţul că va deschide o fabrică în Braşov, compania germană a revenit cu un comunicat de presă în care precizează că produce doar microfoane şi căşti.

„Încă din zorii zilei, am fost contactaţi de sute de cetăţeni dornici să lucreze în noul nostru punct de producţie sau pur şi simplu curioşi în legătură cu berea noastră. Ne pare rău că trebuie să vă dezamăgim, dar Sennheiser nu produce bere, ci cu totul altceva”, a declarat CEO-ul companiei, Gerhard Pischtenbudel, stârnind un puternic sentiment antigerman chiar şi printre braşovenii de origine germană.

Până când mica eroare de PR va fi uitată de drojdierii locului, reprezentanţii în România ai firmei germane vor fi ţinuţi sub pază într-o ascunzătoare secretă, transmite IPJ Braşov.

„Aparatură audio? Ce bine! Sper să fabrice şi la PET, că aia la doză capătă un gust nasol de la aluminiul ăla”, a comentat Nicolae Ţ., audiofilul satului.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
19 martie 2018 15:03

Alte articole

Vezi mai mult