Mii de români îşi ard certificatul verde ca să nu mai fie primiţi la muncă

Posibilitatea ca accesul la locul de muncă să fie permis doar celor cu certificat verde i-a alarmat pe români. Dar nu, nu în sensul în care să se îngrămădească la vaccinare, cum eronat au impresia guvernanții, ci fix pe dos: românii își ard certificatele verzi, ca să se asigure că nu vor mai fi primiți la muncă.

Întrebat cum o să se descurce dacă n-o să mai fie primit la muncă, un român care și-a ars certificatul verde a avut un răspuns cât se poate de sincer și edificator. „Cum adică cum? Sunt român, deci o să trăiesc din furat“, a spus acesta. „Noi am moștenit furatul de la strămoșii nostri, dacii, ne e foarte simplu să trăim din așa ceva. Să muncească proștii, nu noi, urmașii dacilor!“

Românii un pic mai inteligenți decât cel de mai sus, dar care nici ei nu vor să muncească, știu că arderea certificatului fizic nu-i scoate din evidența statului, așa că apelează la hackeri care să șteargă dovada electronică a vaccinării lor. După care îi amenință pe hackeri că îi toarnă la autorități și trăiesc din banii obținuți din acest șantaj.

Scris de Calin
23 decembrie 2021 06:47
Citește mai mult despre: certificat verde

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult