Solidaritate uimitoare în toată ţara! Condamnarea la puşcărie cu executare a infractorului Liviu Dragnea a atras o simpatie imensă pentru Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, aşa că mulţi bebeluşi născuţi azi au primit acest nume. “O să-i zicem Înalta, sau Casaţia. O să vedem. Important e să fie sănătoasă”, a spus un părinte.

inalta_curte_nume.jpg
”Decizia recentă a Înaltei Curți a provocat un val atât de mare de bucurie, încât pe fondul consumului de șampanie de aseară foarte probabil ne vom trezi peste 9 luni cu o avalanșă de nașteri, prin februarie. Sunt convins că mulți vor primi și ei nume inspirate de justiție și probabil vor fi numiți Dragnea Boomers”, explică sociologul Decebal Popescu.

Alți sociologi susțin însă că se îndoiesc că românii își vor aminti acest moment: ”România a avut mulți găinari din ăștia care apar și dispar în spatele gratiilor. Dragnea nu are nimic special, nu e primul și din păcate probabil nu e nici ultimul”, confirmă un analist.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 28.05.2019 13:55 Monden

National Cinematografic